RÓLUNK

Cégünk, a Kőszalon Kft. természetes kövek, kőburkolatok és falburkolatok forgalmazásával foglalkozik, de tevékenységünkhöz tartozik saját design alapján, természetes kövekből falburkolatok gyártása és a kivitelezési munkák is. Felelősségteljes filozófiai világlátással rendelkezünk, amit az elmúlt 50-100 év világfolyamatainak változása és annak látható következményei még inkább elmélyítettek.

Kihívások

Változtatnunk kell a szokásainkon és értékrendünkön,mely  a természet gátlástalan és visszaélésszerű kiszipolyozásához  és a mai állapotokhoz vezettek. El kell fogadnunk, hogy változtatnunk kell a fogyasztói szokásainkon, mérlegelnünk kell pl. hogy milyen anyagokat használunk. Törekednünk kell a természetazonos, környezetkímélő építőanyagok alkalmazására, melyek egyben minőségük révén a hosszantartó használhatóságot is biztosítják számunkra.

Értékeink

Mindezek után talán érthetővé vált, hogy miért éppen 3 olyan értéket választottunk, mint a Természetesség, Minőség, Szépség. Természetes anyagok, hogy ne szennyezzük tovább a környezetet. Minőségi anyagok, melyek biztosítják a hosszantartó használhatóságot és alkalmazhatóságot. Szépség (exklusivitás), melyet osszan és kellő erővel csak a természetes anyagok tudnak bennünk felébreszteni.