Beltéri kőburkolatok

A harmonikus belső tér alapkellékei

A beltéri burkolatok kiválasztásánál az egyik legfontosabb szempont a helyiség jellege, egyáltalán nem mindegy ugyanis, hogy konyhába, fürdőszobába vagy nappaliba szeretnénk elhelyezni a kívánt kőburkolatot. E helyiségek speciális igényei megkövetelik, hogy a legnagyobb körültekintéssel és tudatossággal válasszunk, hogy hosszú évekig élvezhessük a természetes kövek által nyújtott harmóniát. A megfelelő színek kiválasztása is kulcsfontosságú.
A színekkel játszva különböző hangulatot kelhetünk a lakás különböző pontjain, de akár egész tereket nyithatunk meg. Mivel a kőburkolatok a természet által alkotott építőanyagok, ezért szabálytalan tökéletességük izgalmasabb lakberendezési alternatívát ad a kezünkbe, mint a hagyományos, ember alkotta anyagok. Ennek köszönhetően egy-egy jól megválasztott, különleges kőburkolat lakásunk ékkövévé válhat.

Konyha

A konyha lakásunk egyik legmeghatározóbb része, a családi élet központja, a meghitt beszélgetések színtere. A természetes kőburkolatok segítenek abban, hogy megteremtsük azt az otthonos légkört, ahol minden családtag szívesen feltárja lelke apró titkait. Nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy az esztétikum mellett a konyha speciális igényeket támaszt a burkolattal szemben. Egyrészt az extra terhelés miatt a konyhapult anyagának kiválasztásánál ügyelnünk kell arra, hogy az anyag ellenálló legyen a savas élelmiszerekkel, erős tisztítószerekkel szemben. Másrészt könnyen tisztíthatónak kell lennie, épp ezért érdemes fényezett felületű vagy mattcsiszolt kőburkolatot választani, ezeket sokkal könnyebb takarítani. Nem is beszélve arról, hogy a jól megválasztott felületkezelő anyag szabad kezet enged a színekkel való játékban.

Tovább/Next

Fürdőszoba

A fürdőszoba életterünk legintimebb részét képezi, ahol levethetjük a hétköznapok korlátait, és a leginkább önmagunk lehetünk. Egy cseppnyi nyugalom a rohanó világban. Ugyanakkor ebben a helyiségben vagyunk a legvédtelenebbek is, ezért mindenképp törekednünk kell egy olyan környezet kialakítására, ahol komfortosan érezhetjük magunkat. Az ember a természet szülötte, ezért ösztönösen otthonosan mozgunk a természet alkotta valódi anyagok között. Lehet az elegáns, letisztult vagy épp mediterrán stílus híve, kínálatunkban biztosan megtalálja az Önhöz legjobban passzoló kőburkolatot, mellyel berendezheti álmai fürdőszobáját.

Tovább/Next

Nappali

A konyhától és fürdőszobától eltérően a nappaliban a természetes kőburkolatok inkább díszítőelemként funkcionálnak, sokkal nagyobb hangsúlyt kap az esztétikum, mint a speciális igényeknek való megfelelés. Épp ezért ebben a helyiségben engedhetjük leginkább szabadjára fantáziánkat! Bátran kombináljuk különböző fa, fém vagy üvegelemekkel, az összhatás mindenképp exkluzív és elegáns lesz.  Sokan nem szeretik a kő padlóburkolatot, mert attól tartanak, sokkal hidegebb, mint a többi padlóburkolat. Azonban padlófűtéssel kiegészítve nem kell ettől félnünk, ugyanis ezek a kövek remekül megtartják a hőt.

Tovább/Next

Hálószoba

A hálószoba az a hely, ahol igazán lazíthatunk, pihenhetünk, feltöltődhetünk. Mi is segíthetné jobban pihenésünket, mint a természetes kövek jelenléte, mely eredendően nyugtatólag hat ránk, emberekre? Az emberi beavatkozás nélkül, természet alkotta formák és színek olyan különlegessé teszik a teret, hogy igazi otthonélményt nyújtanak lakói számára. A hálószobához a természetes kövek leginkább falburkolat vagy nagytábla formájában passzolnak. A beltéri kövek és saját képzelőerőnk segítségével könnyedén kialakíthatjuk álmaink hálószobáját, melyben a kőzetek beragyoghatják reggeleinket.

Tovább/Next

koszalon
Kínálatunkban beltéri, kültéri és exkluzív termékeinkkel is találkozhat.
Kérdése van termékeinkkel kapcsolatban?