Exkluzív burkolatok

A kő a szépség formája, a formálódó szépség

Joggal merül fel Önben a kérdés: mitől lesz egy kőburkolat exkluzív? Legegyszerűbben úgy tudnánk megfogalmazni, hogy az e kategóriába eső kövek az átlagos kőzetekkel ellentétben valamilyen többlettulajdonsággal rendelkeznek, mely lehet látványbeli vagy egyéb egyedülálló jellegzetesség (pl. átláthatóság). Az exkluzív kőzetekben megnyilvánul a természet ereje és szépsége, az emberi kéz által történő beavatkozás pedig csak még jobban kiemeli a természet alkotta csodás sajátosságait.
Különlegességüknek és egyediségüknek köszönhetőn utánozhatatlanok, mesterségesen ember nem tudja előállítani, és talán épp emiatt annyira megkapóak és lenyűgözőek számunkra. A túláradó szépség mellett e kövek különlegessége a transzparencia, avagy átláthatóság. Ha ilyen exkluzív kőburkolatot választ lakásába, minden nap átélheti azt az élményt, ami az anyag és fény házasságából fakad.

Ónix

Az ónix a természetes kőburkolatok ékszerdobozának legragyogóbb darabja. Exkluzív, elegáns, bármely lakás méltó dísze lehet. Szépsége leginkább tábla formában mutatkozik meg, padlóburkolatot nem igazán szoktak belőle készíteni. Önmagukban is gyönyörű díszítőelemek, ugyanakkor különlegességük akkor tör felszínre, ha háttérvilágítás (neonlámpa vagy LED lámpa) van mögöttük. Ekkor a fény táncot jár a kő karakteres mintázatán, és szinte földöntúli élményt ad a ház lakói számára.Mivel az ónixból készült kőburkolatok teljesen egyedi mintázattal rendelkeznek, ennek következtében biztosan nem köszön vissza közvetlen környezetünkben. A kőzet a színek széles palettáját vonultatja fel, így biztosan megtaláljuk az otthonunkhoz és ízlésünkhöz leginkább passzoló árnyalatot.

Tovább/Next

Gemstone

A drágakövekből készült természetes kőburkolatok a biztonságot, tartósságot és maradandóságot képviselik. Vitathatatlan szépségük mellett sokoldalúan felhasználhatóak, emiatt a kőzetek iránt rajongók kifejezetten kedvelik e köveket. A lakásba szabadon beáramló fény megtörve a kőzeten a stabilitás és egyensúly érzését kelti az épület lakóiban.A háttérvilágítással és színekkel való játék nagy szabadságot ad kezünkbe az ideális kő kiválasztásával kapcsolatban. Meleg színű burkolat esetén a világítás felidézi bennünk a tüzet,  melegséget, ezzel szemben a hideg színek békét és nyugalmat sugároznak. Hagyja, hogy a természetben rejlő béke és harmónia átjárja otthonát, és válasszon drágakőből készült burkolatot bármely beltéri helyiségbe!

Tovább/Next

Kőüveg

Exkluzivitás, elegancia, szépség. Talán ezekkel a szavakkal tudnánk legjobban jellemezni a kőüvegből készült természetes burkolatokat. A kőüveg nem csak térburkolat, hanem fényburkolat is. Szövevényes mintázatával önmagában is lenyűgözően fest, ugyanakkor különleges, fényáteresztő képessége miatt háttérvilágítással kiegészítve a természetes kő szinte életre kel, és kiválóan alkalmassá válik a belső terek látványvilágának exkluzív megformálására. Ekkor előbukkan a kőzet igazi mélysége, mely beragyogja az egész helyiséget. A szépség, fény és művészien formált terek iránti vonzalmunk alapvető emberi természetünkből fakad.  Csempésszünk egy kis csillogást otthonunkba, és válasszunk egy művészien megmunkált kőüveget!

Tovább/Next

koszalon
Kínálatunkban beltéri, kültéri és exkluzív termékeinkkel is találkozhat.
Kérdése van termékeinkkel kapcsolatban?