Silhouette Stone

Pietra Kaikos

Pietra Kaikos

Murales

Listone

 

   Ez a fejezet, amelynek az ismertetésébe most belevágunk, egyszerre tükrözi az emberi fantázia szárnyalását és a kőfeldolgozás robbanásszerű fejlődését. A kettő együtt az utóbbi évtizedben új dimenziót nyitott a falburkolatok, oszlopburkolatok, tévé falak, lábazatok, kültéri felületek díszítésének területén. A legváltozatosabb színekkel, geometriai formákkal, anyagokkal és felületekkel találkozhatunk itt. 

   Csak a felületi megjelenést kiemelve, fellelhetőek közöttük roppantott felületek, hasított felületek, antikolt felületek, csiszolt felületi megmunkálások, vagy éppen festett felület is.

   Különleges előnyöket rejtenek a félkész termékek, vagyis a panelek. A segítségükkel olyan kivitelezési sebességet biztosíthatunk, amivel gyakran tetemes pénzösszeg és idegtépő, megterhelő kivitelezési idő takarítható meg. Miközben az elvárásunknak megfelelő látvány is nagy biztonsággal rögzíthető.

   Külön figyelmet érdemel a segédanyagok kiválasztása. Nem mindegy milyen ragasztót választunk (fagyálló, nem fagyálló, rugalmas vagy a választott kőburkolat színét módosító, vagy azt érintetlenül hagyó), milyen fugaszínt alkalmazunk, milyen felületi kőkezelés mellett döntünk.Mindezek a kérdések felületenként, anyagfajtánként, kültér és beltér esetén más megoldást igényelnek.

   Mindenképpen tanácsos a forgalmazó és a kivitelező egybeeső állásfoglalását és garanciáját megvárnunk, mielőtt talán a kelleténél gyorsabban döntünk. A mozaik falburkolatok Achilles sarkai a nyílászárók találkozási pontjainak igényes burkolása volt. Ma már egyre inkább a sarokelemek jelentik a helyes megoldást.

 

Silhouette Stone

Pietra Kaikos

Murales

Listone
 

 


..............................................................................................................................................................................................

Kőszalon Kft.
2045 Törökbálint, Dulácska utca 2.

Telefon: 06 23 232 571 Mobil: 06 30 274 3668,  06 30 465 9051
E-mail: iroda @ koszalon.hu Nyitvatartás: Hétfő-péntek: 08.30 - 17.00 Szombat: 10.00 - 13.30
www.koszalon.hu